PS3

Published on September 18th, 2013 | by MagicMaster

9

GTA V obara sve rekorde prodaje

GTA V je izašla u prodaju 17.09.2013. godine. Dugo je bila očekivana, i “hajp” je bio kao za retko koji naslov do sada. Neki su se čudili i zgražavali zašto igra da košta 260 miliona dolara, pa i više…. Međutim, RockStar je znao šta radi. Samo na dan izlaska, za XboX360 i PS3, prodato je primeraka igre u vrednosti od 800.000 USD Da, da, osamsto miliona dolara, za jedan dan, baz digitalnih skidanja sa PSNa. Izvadili pare, i zaradili još duplo od toga… A nije ni čudo, kad pogledate koliki redovi su formirani ispred prodavnica na dan izlaska…

red 1

GTA V Midnight Launch

Tags: , , , ,


About the Author9 Responses to GTA V obara sve rekorde prodaje

 1. Bobi says:

  Bice prava steta ako ova igra ne izadje na next gen pc ili ps4 jer ako se to ne desi ja sam zavrsio sa video igrama zauvek

  • MagicMaster says:

   Naravno da će izaći, verujem da su donekle i radili i za njih paralelno, i ovime samo ispipali puls … sada imaju sredstva da ulože dalje, i da budu sigurnio da neće biti na gubitku.

 2. Boban says:

  Video sam negde da GTA V za pc izlazi novembra/decembra ove godine da li je to tacno ili fake?????
  Ako je ovo stvarno onda mogu samo da se radujem kao rvac Danijel Brajan koji bi sigurno na ovo rekao “yes yes yes yes yes yes yes yes”

  • Serum 999 says:

   Najbolje je sačekati zvaničnu potvrdu od strane Rockstar Games-a, a oni još uvek nisu objavili datum. Obzirom da ne postoji zvanična informacija ostavljen je prostor za razne spekulacije, a ta glasina je samo jedna od mnogobrojnih nagađanja. Vreme će pokazati da li je tačna ili ne, a do tad možemo da se podsetimo kako je bilo sa GTA Četvorkom koja je za konzole izašla krajem aprila, a za PC početkom decembra. Ali definitivno je sve izvesnije da GTA V izlazi za PC i konzole nove generacije, sada je samo pitanje vremena.

 3. branko says:

  mora da izade za PC vise ima compjutera nego ostalih konzola ja je jedva cekam to jen cudo od igrice genije

 4. a verujem da ce gta 5 izaci u martu ili junu a mozda cak i u maju ako ne i ranije.NO sada se mozemo posvetiti batlfieldu ili gta cetvorki.

 5. naravno imam predlog kupite ps3 i idite u hrvacku i kupite gta5 ili sacekajte da izadje na pc ili na PS4.

 6. Watch Dogs says:

  j**es gta5 igrajte batlfield 4 ili AC4 dok ne izadje gta 5 hehe ———>>>> moj savet

 7. Sinisa says:

  majmuni j***m vam m***r kad ce za pc cekam vec godinu dana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reši jednačinu:

Back to Top ↑