PS4 no image

Published on February 9th, 2013 | by MagicMaster

0

Crysis Trilogy za PlayStation 4

Bliži se izlazak nove generacije konzola, a glasine o mogućim igrama cure na sve strane. U intervjuu za Videogamer, Crytek je govorio o next gen konzolama i budućnosti. Izlazak Crysisa 3 na konzolama trenutno aktuelne generacije začudio je mnoge. CryEngine 3 je prilično napredan, pa je bilo logično očekivati izlazak nove igre na jačem hardveru.

Michael Read je izjavio kako je Crysis oduvek bio zamišljen kao trilogija. Sada, kada su došli do kraja puta, vreme je da se razmišlja o narednom koraku. Pre nekoliko meseci, izjavili su kako svoju budućnost za nekoliko godina vide u izradi F2P igara za konzole naredne generacije. Novi Crysis u obliku free to play naslova je vrlo moguć u bliskoj budućnosti.

Uz potencijalnu novu Crysis igru, nije isključen izlazak poboljšane verzije originalnih igara na novoj generaciji konzola. Read je izjavio kako ideja nije loša, ali da se u studiju još uvek nije raspravljalo o potencijalnom pravljenju grafički najbolje verzije originalnih Crysis igara. Brojni mailovi pristigli od velikog broja fanova, u kojima se moli da se napravi Crysis trilogija, podstakli su Read-a da razmišlja u tom smeru, pa će ukoliko zahtevi i dalje budu dolazili u velikim količinama, možda nešto i biti od toga.

Svakako bi bilo lepo, na PS4 konzoli odigrati sva tri dela Crysisa u grafički superiornom izdanju.

Tags: , , , , , ,


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reši jednačinu:

Back to Top ↑