PS4 no image

Published on February 8th, 2013 | by MagicMaster

0

David Cage zainteresovan za mogućnosti novog PlayStationa 4

David Cage, tvorac igara Heavy Rain i Beyond: Two Souls, ekskluzivnih za PlayStation 3, izjavio je kako je uzbuđen da sazna više o novoj Sonijevoj konzoli. Očekuje se da Sony, 20. februara u Nju Jorku, predstavi javnosti PlayStation 4, a osnivač Quantic Dreama je rekao kako još uvek ne može da govori o predstojećoj konzoli. U studiju i dalje vlada impresioniranost mogućnostima PlayStationa 3 i jedva čekaju da vide šta će moći da urade sa njegovim naslednikom.

Što se tiće pravljenja igara za PS Vitu, rekao je da su vrlo posvećeni radu na PlayStationu 3 i next-gen konzoli i to je ono na šta trenutno žele da se fokusiraju. To, naravno, ne znači ništa protiv PS Vite, već jednostavno u ovom trenutku ne postoji neki kratkoročni plan za rad na toj konzoli.

Takođe je potvrdio da će Beyond: Two Souls izaći ove godine. Igra je gotovo u beta fazi i uskoro će biti najavljen datum izlaska. Još prošle godine je izjavio da će nova PS3 ekskluziva biti vrlo različita od Heavy Raina, više nego što ljudi mogu da zamisle.

Tags: , , , , , , ,


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reši jednačinu:

Back to Top ↑