PS4 no image

Published on February 21st, 2013 | by MagicMaster

0

Diablo 3 najavljen za PS3 i PS4

Već duže vreme kruže glasine da je Diablo 3 u pripremi za PlayStation 3, a sinoć je na PlayStation Meetingu to i zvanično potvrđeno, uz malo iznenađenje, koje glasi da će igra izaći i za Sonijevu konzolu naredne generacije, PlayStation 4!

Blizzardov predstavnik, Chris Metzen, sinoć je najavio ozbiljnu saradnju Blizzarda sa kompanijom Sony, potvrdivši da će poznati akcioni RPG zaista zaživeti na Sonijevim konzolama. Da “čudo” bude još veće, najavio je da će Diablo 3 biti moguće igrati u lokalnom co-op režimu, na jednom ekranu, uz šaljivu doskočicu: “One couch to rule them all“, aludirajući pri tom na dobra stara vremena kada online igranje nije bilo toliko razvijeno.

Diablo 3 za PS3 i PS4 će imati unapređene i prilagođene kontrole i upravljački interfejs, dodatno optimizovane za konzole. Potvrđeno je da će igra imati i Paragon leveling sistem i nadogradivi Monster Power. Nije bilo reči o Auction Houseu, koji nije previše popularan među igračima, iz prostog razloga što zahteva dodatne troškove. Metzen je na kraju dodao da ćemo vrlo uskoro imati priliku da vidimo i zvaničnu demonstraciju gameplaya, najvjerojatnije već na PAX East Showu, koji se narednog meseca (22.-24. marta) održava u Bostonu.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reši jednačinu:

Back to Top ↑