PS4 no image

Published on February 21st, 2013 | by MagicMaster

0

Driveclub: nova trkačka simulacija za PlayStation 4

MotorStorm developer, Evolution Studios, najavio je Driveclub, novu timski baziranu trkačku igru koja će izaći ekskluzivno za PlayStation 4.

Igrači će se moći da se udružuju u klubove i nadmeću u stvarnom vremenu protiv ostalih klubova. Staze su popunjene brojnim izazovima koje treba savladati.

Zanimljiv je podatak da ime igre kao i ceo koncept, postoje u zamisli developera već punih deset godina!

Prvi put je jedna trkačka igra, koja nije Gran Turismo, privukla ovoliko pažnje kod PlayStation fanova. Grafički izgled igre je gotovo fotorealističan, a modeli automobila, kao i količina detalja na stazi i oko nje su do sada neviđeni u ovom žanru. Slobodno možemo reći da ni jedna trkačka igra do ovog trenutka nije postigla toliki stepen vizuelne realističnosti. Unutrašnjost vozila je takođe izrađena precizno, do najsitnijih detalja, koje će pravi ljubitelji automobila i trkačkih igara svakako umeti da cene. Svako vozilo je u potpunosti identično onom u stvarnom životu. Detalji sežu toliko daleko, da prilikom ulaska u automobil, vozač pre startovanja mašine vezuje pojas. HUD gotovo nepostojeći, mada je nejasno da li će tako ostati i u finalnoj vezriji igre.

Iako smo se svi potajno nadali novom Gran Turismu, Drive Club nije ni na koji način razočarao, čak je, slobodno možemo reći, u svakom segmentu nadmašio očigledno glavnog, mada još uvek nenajavljenog, rivala na PS četvorci.
About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reši jednačinu:

Back to Top ↑