PS Vita E3 2012 konferencija

Published on June 3rd, 2012 | by MagicMaster

0

E3 2012 – Raspored dešavanja

Stigao je E3 2012! Sajam zvanično počinje 05. juna, ali najbitiji događaji kreću već danas! Napravili smo listu najznačajnijih dešavanja, kako bismo Vam olakšali snalaženje u džungli novih informacija koje predstoje.

Pogledajte spisak najvećih konferencija za novinare, pobrojanih hronološki, sa datumom i tačnim vremenom početka svake od njih, kao i sa linkovima ka adresama gde ih možete pratiti uživo (live stream).


Nedelja, 03. jun

Nintendo pre-E3 Wii U konferencija!

Počinje tačno u 00:00h po srednjeevropskom vremenu (našem vremenu), a uživo ćete moći da je pratite na zvaničnom japanskom Nintendo sajtu.


Ponedeljak, 04. jun

Microsoft E3 2012

Majkrosoftova E3 konferencija za novinare počinje u 18:30h po našem vremenu. Uživo ćete moći da je pratite na Microsoft-ovoj E3 stranici, a nakon završetka prenosa na istom mestu će biti postavljen snimak celog događaja! Takođe je možete gledati preko Xbox Live servisa ili na zvaničnoj Xbox Facebook strani.

EA E3 2012

E3 predstavljanje kompanije EA, uživo možete pratiti na njihovoj E3 stranici. Počinje u 22h po našem vremenu!

Ubisoft E3 2012

Ubisoft će konferenciju prenositi na svom YouTube kanalu. Događaj počinje u 00:00h.

Sony E3 2012

Konferencija za novinare počinje u 03:00h. Možete je pratiti uživo na US ili EU PlayStation blogu, preko PlayStation Home aplikacije, na PlayStation.com sajtu, preko Nico Nico aplikacije na PS Viti, preko Ustream-a. Google Plus-a ili Facebook-a.


Utorak, 05. jun

Nintendo E3 2012

Nintendo će drugu konferenciju otpočeti 05. juna u 18h. Prenos uživo pratite na njihovom zvaničnom E3 sajtu.

Stigao je E3 2012! Sajam zvanično počinje 05. juna, ali najbitiji događaji kreću već danas! Napravili smo spisak najznačajnijih dešavanja, kako bismo Vam olakšali snalaženje u džungli novih informacija koje predstoje.

Pogledajte spisak najvećih konferencija za novinare, pobrojanih hronološki, sa datumom i tačnim vremenom početka svake od njih, kao i sa linkovima ka adresama gde ih možete pratiti uživo (live stream).


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reši jednačinu:

Back to Top ↑