PS4 infamous second son logo

Published on May 8th, 2013 | by MagicMaster

0

Infamous: Second Son novi detalji

Glavni protagonista nove Sucker Punch-ove PlayStation 4 ekskluzive, Infamous: Second Son, zove se Delsin Rowe. U pitanju je nativni Amerikanac, odnosno pripadnik Indijanskog naroda, koji kao i Cole MacGrath u prethodne dve igre, poseduje super-moći. Delsin-ova posebnost ogleda se u njegovoj mogućnosti da kontroliše dim! Iz tog razloga, Department of Unified Protection (DUP), specijalna služba koja se bavi otkrivanjem ljudi sa natprirodnim moćima (conduita), proglašava ga “bioteroristom” i želi da ga po svaku cenu ukloni, kao glavnu pretnju novom poretku.

Igrači će pomoću touchpada na DualShock 4 kontroleru, moći da kontrolišu dim i apsorbuju energiju iz neprijatelja. Neka od oružja koja će Delsin koristiti jesu vatrene lopte, projektili od dima i smrtonosni smoke-dash potez. Na raspolaganju je i oblak dima, koji će služiti za zbunjivanje DUP-ovaca i zavaranje traga, a potrošeni dim, moći će da se nadoknadi iz dimnjaka i uništenih vozila. Mnogobrojni otvori za ventilaciju širom grada, služiće za brže prelaženje velikih udaljenosti. Igra će posedovati i RPG elemente, koji se pre svega ogledaju u nadogradnji Delsinovih moći, poput onih iz prethodna dva dela.

Datum izlaska za Infamous: Second Son nije poznat, ali je potvrđeno da će igra biti PS4 launch naslov, pa je iz tog razloga možemo očekivati krajem ove godine.Tags: , , , , , ,


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reši jednačinu:

Back to Top ↑