PS4 no image

Published on February 21st, 2013 | by MagicMaster

0

Killzone 4 je zapravo Killzone: Shadow Fall

Jedna od najznačajnijih igara, prikazanih na jučerašnjem PlayStation Meetingu, svakako je Killzone: Shadow Fall, next gen nastavak sjajnog Killzone serijala, koji bi trebalo da bude launch naslov za PS4, kada se krajem godine nađe na policama.

Hermen Hulst iz Guerilla Gamesa najavio je sinoć Killzone: Shadow Fall i na taj način potvrdio da ovaj razvojni studio već duže vreme priprema nastavak pomenutog FPS serijala, iako na iznenađenje mnogih to nije Killzone 4. Ovom prilikom, demonstriran je delić onoga što nas očekuje na PlayStation 4 konzoli, u vidu višeminutnog grafički impresivnog demoa. Demo je smešten u 2381. godinu i Vekta City, futuristički metropolis, koji je nastao ljudskom kolonizacijom drugih planeta. Fanovima serijala je poznato da su sukobljene strane u Killzone igrama Helghast i Vekta, a da je glavni uzrok njihovog sukoba stalna borba za novim resursima.

Prikazani demo je u svakom smislu više nego impresivan i na pravi način predstavlja šta zapravo next-gen znači i šta u narednom periodu možemo očekivati na PlayStation 4 konzoli.
About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reši jednačinu:

Back to Top ↑