PS4 Lords of The Fallen PS4

Published on June 14th, 2013 | by MagicMaster

0

Najavljen hardkor RPG – Lords of the Fallen

Predstojeća akciona RPG igra iz trećeg lica svakako nije za RPG početnike. Ako nemate iskustva u ovom žanru slobodno nastavite dalje da krstarite sajtom, jer bi bila prava šteta da s njom pokušate da upoznate čari RPG igara. Zahtevna je, iziskuje strategijsko planiranje, živce i želju za izazovom. Znači li vam nešto pomen Dark Souls igre kao uzora?

Za vas koji se niste razbežali ili koji niste čuli za Dark Souls sledi detaljniji opis ove igre. Dolazi od ljudi koji su pravili The Witcher i The Witcher 2: Assassins of Kings i koja na osnovu dostupnih informacija zaista ima dobar potencijal. U glavnoj ulozi nalazi se Harkyn, otpadnik i omraženi pripadnik Lords of the Fallen sveta. Ali jedini koji može da stavi tačku na rat između vernika i nevernika.

Fiktivni svet u igri podeljen je na one koji i dalje podržavaju Bogove i one koji im se suprotstvljaju jer su izdali čovečanstvo. Harkyn će biti suočen sa brojnim izazovima. Izbori koje će praviti će uticati na svet, ali i na njega samog. Obećana je intrigantna okolina koja će terati igrača da istraži svaki kutak i koja će otkrivati neprijatelje epskih razmera.

Igra je hardkor i ima napredni borbeni sistem. Sa njim se igrač upoznaje postepeno, ali kako priča bude napredovala sve više i više će biti potrebna veština, a ne miks slučajnih udaraca po osećaju. Igra je teška i uči se iz pokušaja i grešaka dok se potpuno ne ovlada dobitnim kombinacijama. Reicmo kada dospeš do određene lokacije i imaš 10 neprijatelja kojih treba da smakneš, za tako nešto potrebno je sat vremena igre. Samo smišljeno i pažljivo isplanirano korišćenje arsenala moćnog oružja koje je na raspolaganju donosi pobedu u ovom surovom svetu gde se greške ne praštaju.

Ili ste potpuno odbijeni ili ste kupljeni! Ako vam se dopada šta ste pročitali, dopašće vam se i činjenica da igra izlazi za PC, Xbox One i naravno PlayStation 4 konzolu. Tačan datum izlaska nije poznat, potvrđeno je samo da će to biti naredne godine.

Tags: , , , , , , ,


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reši jednačinu:

Back to Top ↑