PS4 PS4 comming holiday 2013

Published on June 29th, 2013 | by MagicMaster

0

Najavljeno preko 60 igara za PlayStation 4!

Do sada ste mogli da se susretnete sa preko petnaest PS4 naslova na stranicama PS4 Srbije, međutim spisak najavljenih igara za ovu konzolu nove generacije je mnogo duži. Iako tačan datum izlaska PlayStation četvorke nije poznat, ogroman broj igara se uveliko sprema baš za nju. Sledi najava još pet PS4 naslova:

Battlefield 4
Tačno dve godine nakon prethodnog dela, razvojni tim DICE donosi nastavak priče. Pucačina iz prvog lica, Battlefield 4, oko koje se podiglo mnogo prašine stiže prvog novembra na PC, PS3, PS4, Xbox 360 i Xbox One. Dobio je veću naklonost javnosti od novog Call of Duty: Ghosts nastavka, da li zbog grafike, da li atmosfere, u svakom slučaju Battlefield 4 je u centru pažnje. Tu je i kampanja i sjajan multiplayer. PS4 Srbija sa uzbuđenjem isčekuje ovaj naslov, a evo i nekih komentara članova naše zajednice:

“Upravo sam pogledao ceo gameplay, čini mi se kao da sam pogledao neki HD film. Stvarno su napravili savršeno. Obratite pažnju na zvuk koji je izvrstan…” Insajder

“Odlična grafika, jos bolji engine. Definitivno must buy za PS4 konzolicu. Čini mi se da sam negde pročitao i da izlazi i za PS3. Bolje uštekati malo pa igrati na boljem hardveru.” strajaBRT

Primal Carnage: Genesis
Dinosaursi nisu istrebljeni, vratili su se. Igrač mora da se bori da bi preživeo i da sarađuje sa okolinom kako bi opstao. U pitanju je pucačina iz prvog lica za PC i PS4 od Lukewarm Media razvojnog tima. Tačan datum izlaska nije poznat, ali do kraja godine će moći da se igra. Nije klasična pucačina, biće tu i dosta istraživanja, šunjanja, horor momenata. Svu kontrolu ima igrač, neće biti mnogo pauza za scene, već će veća umetnost biti uočiti promene okoline i iznova se prilagoditi. Priroda je ta koja će pripovedati i koja će otrkiti misteriju kako su se dinosaursi vratili. Igra nema multiplayer, a radnja se odvija na uzavrelom tropskom ostrvu. 

Fak jes, dosadili su zombiji, daj da damo malo love (i metkove jelte) ponovo dino-ima! Hitman 47

Blacklight Retribution
Zombie Studios (koji je zaslužan između ostalog i za Delta Force: Task Force Dagger) napravio je drugu Blacklight igru, prethodni deo je bio Blacklight: Tango Down. Ovog puta Blacklight je odneo pozitivne kritike što publike, što stručnjaka. Free to Play, odnosno besplatna za igru pucačina iz prvog lica, Blacklight: Retribution je još prošle godine izašla za PC, ali najavljena je i kao PlayStation 4 naslov. Najverovatnije će biti dostupna ubrzo nakon izlaska PS4 konzole i može se nabaviti samo digitalno jer je multiplayer igra bez kampanje. 

Preporučujem svima da skinu, jer je igra odlična. Najbolja stvar u igri jeste veoma detaljan Customization, što lika, što oružja. Bukvalno svaki deo puške može da se promeni, i postoji gomila kombinacija. GLaDOS

Killzone: Shadow Fall
Predstojeća PlayStation 4 ekskluziva iz Killzone serijala, Killzone: Shadow Fall smeštena je 30 godina nakon dešavanja iz Killzone trojke. Ništa nije gotovo, rat se nastavlja. Fokus je na sukobu između Vektans i Helghast frakcije koje su tri decenije uspešno živele u miru, ali hladni rat se otrgao kontroli i postao je pravi pravcati rat. Na igraču je da proba da situaciju vrati u prvobitno stanje kako bi se izbegle devastirajuće posledice oružanih sukoba. Izdavač je Sony, a razvojni tim Guerrilla Games koje su igre ovog serijala i proslavile. Očekuje se po izlasku konzole.

Igra je vrh, MP predobar, grafika prava ng. Pavle_gow3

Mnogo mi se sviđa Box Art, jedva čekam da stavim taj diskić u moju PS4 lepoticu. Nightwalker

Destiny
Ovo je pucačina iz prvog lica koja zahteva stalnu internet konekciju. Izdavač je Activision, a razvojni tim Bungie. Izlazi 2014. godine i iako ima MMO karakteristike, uspešno se distancirala od tog žanra. Neće svi zajedno tumariti svetom, već igra raspoređuje koga možete da vidite i s kim možete da interagujete. Igrači će biti smešteni u otvorenom svetu, 700 godina ispred našeg vremena, koje je u igri poznato i kao Zlatno doba. Da vas podsetim, u grčkoj mitologiji Zlatno doba je poznato kao vreme mira, stabilnosti, prosperiteta, harmonije. Potom je u igri usledio Kolaps. Retko ko je preživeo, a kako se priča dalje odvija ostaje da se istraži u ovom mističnom svetu. Platforme na kojima će se pojaviti su PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One.

Jedva čekam da mi padne šaka. VladaNS

Ostanite uz PS4 Srbiju i otrkrijte koje vas još igre očekuju na PlayStation 4 konzoli. Najavljeno ih je preko 60, a ovo su bile neke od pucačina iz prvog lica. Naredni put sledi još pet zanimljivih igara!

Tags: , , , , ,


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reši jednačinu:

Back to Top ↑