PS3 need for speed rivals ferrari dirt drift

Published on June 8th, 2013 | by MagicMaster

2

Need For Speed: Rivals zadovoljiće vašu potrebu za brzinom

Ako krizirate i potreban vam je fiks adrenalina, samo treba da se strpite do izlaska novog Need For Speed-a, Rivals. Osim opasnih krivina, primamljivih prečica i generalno ludih vožnji u plan sada izbija i rivalstvo trkača željnih puta i policije željne novih hapšenja. U poziciji ste da birate. Ili ste zakon ili ste odmetnik. Ili ste u 091 timu ili ste vuk samotnjak koji se oslanja samo na sebe i svoje sposobnosti.

Ako učestvujete u zabranjenim uličnim trkama što više rizikujete u njima, privućićete veću pažnju policije. A to i jeste cilj, jer se cene samo oni koji umeju da nadmudre pandure. Što više sirena čujete iza sebe s kojima možete da izađete na kraj, otvarate sebi nove automobile i ostale stvarčice, znate već kako to ide. Ali sa druge strane, ako preterate i precenite svoje sposobnosti pa budete uhvaćeni, vraćate se na početak!

Ili pak želite da sprečavate nezakonie trke i hvatate mangupe u skupim, brzim kolima? Dok igrate u plavoj uniformi ono što vas može proslaviti je hvatanje osumnjičenih. A svaki naredni viši čin vam logično omogućava pristup novim, boljim automobilima, ali i boljim tehnikama za lov na trkače. Na vama je da li ćete imati agresivan pristup, da li ćete tražiti podršku iz vazduha ili ćete praviti sačekuše, barikade.. opcije su brojne.

Nalik na Watch Dogs i ovde ćete moći da korišćenjem tehnologije budete uvek korak ispred rivala, na kojoj god strani zakona da se nalazite. Možete da ometate radio-prijemnike policiji i njima tako dezorganizovanim uspešno umaknete. Moraćete i da se prilagođavate na sneg, grad, kišu, maglu, oluju, budite na sve spremni!

Nova generacija NFS-a briše granicu između singleplayer-a i multiplayer-a. Više pažnje posvetite stilizovanju svog automobila jer u toku kampanje možete bez problema da nabasete na ortaka ili ortakinju iz liste prijatelja koji se voze ulicama u vašem svetu. Možda čak postanete i ljuti rivali? Samo nemojte to rivalstvo da prenesete i u stvarni svet, prelepa grafika može lako da se poigra sa vama, zato imajte na umu da je to igra.

Need For Speed: Rivals izlazi za sve platforme postojeće i buduće generacije. Očekujte ga ove godine, a o tačnom datumu bićete obavešteni kada Electronic Arts zvanično objavi datum izlaska za PlayStation 4.Tags: , , , , , , ,


About the Author2 Responses to Need For Speed: Rivals zadovoljiće vašu potrebu za brzinom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reši jednačinu:

Back to Top ↑