PS4 PS4 comming holiday 2013

Published on August 11th, 2013 | by MagicMaster

0

Pet zanimljivih Playstation 4 igara

Kao što je i obećano, sledi još pet zanimljivih PS4 igara koje možete da ošmekate, ostavite ih po strani ili već sad odvojite novac za njih. Evo o kojim naslovima je reč:

Transistor

PC i PS4 igra Supergiant Games studija koja izlazi naredne godine, Transistor, ima zanimljivu kombinaciju slobodnog kretanja i strategije bazirane na naizmeničnim potezima. Dobila je čak 16 nagrada iz različitih domena igračke industrije na E3 konferenciji od kritičara i kritičarki širom sveta.
Red, glavna junakinja, dolazi u posedstvo misterioznog tranzistora. Ispostavlja se da je taj tranzistor zapravo moćni mač koji ume čak i da priča. Od trenutka kada su se tranzistor i Red pronašli, oboje postaju traženi. Dalji tok priče ove RPG akcione igre nije poznat. A što se sistema igranja tiče, vrhunac je punjenje akcione crtice koja rezultira pravljenje pauze u igri i osmišljavanje taktike napada. Konačan ishod isplaniranog se potom vrši velikom brzinom i sve dok se akciona crtica opet ne napuni neophodno je izbeći napade suprotne strane. Druge platforme nisu isključene.

DriveclubKako je zvanično potvrđeno, igra izlazi u poslednjoj četvrtini 2013. godine. Za detaljnije informacije možete pogledati Driveclub: nova trkačka simulacija za PlayStation 4 kao i Driveclub – nove informacije o igri.

“Ih kad oderem Nahora u ovome. Ima da kasni ceo krug.” VladaNS

Carmageddon: Reincarnation

Evo kako se Carmageddon razvijao, ali imajte na umu da i dalje nije gotov:
Razvojni tim Stainless Games posle trinaest godina pauze donosi fatalnu borbu kolima, Carmageddon: Reincarnation. Carmageddon, poznat po svojoj kontroverznosti, scenama punim krvi, nasilja prvi put će se naći na svim popularnim platformama, pa tako osim što izlazi za PC, biće i na Xbox One i PlayStation 4 konzoli. Da li ime Reincarnation nosi sa razlogom i da li će oživeti davno igran, ali ne i zaboravljen serijal, ostaje da se vidi. Igra je trebala da izađe u februaru ove godine, međutim odložena je do izlaska PS4 i Xbox One konzole.

“Malo je surovo, ali dobro.” C_MeatBall

Sniper Elite III

Sniper Elite 3 logo

Šunjačina i taktička pucačina u jednom. Dolazi od Rebellion Developments razvojnog tima, a izdavač je 505 Games. Izlazi naredne godine na PC, PS4, PS3, Xbox 360 i Wii U konzoli i moćiće da se igra i multiplayer i singleplayer. Prva Sinper Elite igra izašla je 2005. godine, a popularniji rimejk iste igre 2012. godine. Vrlo brzo je rimejk pokupio solidne kritike i dobio ekspanziju Sniper Elite: Nazi Zombie Army koju je moguće igrati i samostalno. Nazi Zombie Army je uvela zombije u II svetski rat i pokazala “šta ako” scenario. Radnja Sniper Elite trojke je takođe smeštena u period II svetskog rata, dalji detalji nisu poznati, ali radi se o potpuno novoj priči i biće ubačeni novi elementi tokom igre.

Mirror’s Edge 2Koliko se može videti, nije mnogo eksperimentisano sa starom dobrom Mirror’s Edge formulom. Sjajne vesti za fanove prve igre kojima je obećano da če se igra pretvoriti u trilogiju, ali da li će do izlaska razvojni tim DICE pokazati potencijalnog keca u rukavu da privuče nove fanove ostaje da se vidi. Ova akciona avantura iz prvog lica najavljena je za 2014. godinu za PC, Xbox One i naravno PlayStation 4. Izdavač, koji je više puta odlagao nastavak je Electronic Arts, ali daljih odlaganja ne bi trebalo da bude.

“Ja sam prvi deo igrao oko 2 sata. Lepo je urađena igra i dosta drugačija od drugih igara. Jedva čekam drugi deo.” GLaDOS

To bi bilo sve za ovaj put. Sledi pet PlayStation 4 RPG naslova prvom sledećom prilikom.

Tags: , , , , , , , , ,


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reši jednačinu:

Back to Top ↑