PS4 no image

Published on February 3rd, 2013 | by MagicMaster

0

PlayStation 4 u Evropi tek 2014. godine

Prema najnovijim glasinama, next-gen PlayStation će se naći u prodaji, u SAD i Japanu krajem 2013. godine, ali nažalost ne i u Evropi, koja će po svemu sudeći morati da sačeka početak 2014. godine. Odlaganje se povezuje sa određenim poteškoćama u evropskoj distribuciji. Slična situacija dogodila se u novembru 2006. godine, kada je Sony lansirao PlayStation 3 u Americi i Japanu, zaobišavši Evropu, koja je konzolu dobila tek marta 2007. godine.

Novi izvori tvrde kako bi PlayStation 4 trebalo da dođe sa redizajniranim kontrolerom, sličnim DualShocku 3, uz izmene na mestu Select, Start i PS dugmeta, umesto kojih će se nalaziti touchpad. Veruje se kako bi touchpad mogao biti baziran na istoj tehnologiji, kao na poleđini PlayStation Vite. Isto tako, na kontroleru bi trebalo da se pojavi novo, Share dugme, koje će omogućiti korisnicima da naprave screenshot ili video klip, koje će zatim moći da uploaduju online.

Sony je pre nekoliko dana na svom zvaničnom blogu pozvao fanove da zavire u budućnost PlayStationa, tokom događaja koji je zakazan za 20. februar. Wall Street Journal je potvrdio da će na pomenutom eventu, premijerno biti prikazan PlayStation 4.

Tags: , , , , , , , ,


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reši jednačinu:

Back to Top ↑