PS4 PlayStation 4 logo blue background

Published on February 18th, 2013 | by MagicMaster

0

PS4 cena: nova nagađanja

Prema najnovijim nagađanjima, cena PlayStation 4 konzole u Velikoj Britaniji bi trebalo da iznosi oko £300. U članku koji je objavio The Times, stoji da cena Sonijeve next gen konzole na datumu izlaska, ne bi trebalo da bude veća od pomenute cifre.

The Times je otkrio kako navodno poseduje dokumente procurele direktno iz kompanije Sony, u kojima se navodi njihovo razmatranje cene za PlayStation 4, koji bi trebalo da bude znatno jeftiniji od svog prethodnika, trenutno aktualnog PlayStationa 3, koji se prilikom lansiranja, 2007. godine, prodavao po mnogo višoj ceni, od čak £425, za koju se smatra da je glavni krivac lošije prodaje na samom početku životnog ciklusa konzole.

Cena od £300 za Sonijevu next gen konzolu mogla bi da bude pravi potez, jer bi na taj način PlayStation 4 bio pristupačniji većem broju kupaca. Ipak, šta će se na kraju od svega toga pokazati tačnim, saznaćemo uskoro – možda već u sredu na velikom PlayStation Meetingu, na kome će Sony, prema svemu sudeći, konačno predstaviti svoju novu konzolu.

Tags: , , , , ,


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reši jednačinu:

Back to Top ↑