PS4 scivelation

Published on June 22nd, 2013 | by MagicMaster

0

Scivelation – PS4 igra ili ne?

Ova akciona avantura je najavljena davne 2008. godine i prvobitno je bila samo PC i Xbox 360 naslov. Da li je skorašnja najava za Xbox One i PS4 marketinški trik da se privuče pažnja ili ne? U svakom slučaju Scivelation je zvanično postala igra nove generacije.
Avantura koja će se igrati i uz koju će se pucati iz trećeg lica, smeštena je nakon apokalipse. Borba dobra i zla se otrgla kontroli, svako se borio pod crnom ili belom zastavom za svoja uverenja. Ali nije bilo pobednika, dobro nije trijumfovalo nad zlom, a ni obrnuto. Desilo se nešto što niko nije ni pretpostavljao, gotovo da su uništili jedni druge, a svet se pretvorio u jednu ogromnu ruševinu.

scivelation ps4

Iz pepela koji je preostao se uzdigao Režim, vlada celog sveta u službi zla, koja želi da preuzme kontrolu nad ljudskim životima. Njihov cilj je moć, a sredstvo vojska i širenje propagande. Da bi održali poziciju podmićuju i eksploatišu ljude. Ali nisu se svi pokorili novom gospodaru! Tu su oni koji se opiru i do poslednjeg daha odbijaju da žive robovskim životom. Organizovano i hrabrim koracima napred, pružaju otpor tiraniji autoriteta i predstavljaju svetlo istine koja se suprotstavlja stavovima Režima. Još uvek cene život i slobodu i znaju šta to znači. Njihovo vreme tek dolazi.

scivelation ps4

Sudbina distopijskog društva je u rukama dvoje mladih:

Mikhael Ivanov je kapetan iz rata, koji je stao na stranu dobra. Rat je imao devastirajuće posledice i po njega samog, pa je njegovo telo sada puno implanata, ali implanata zahvaljujući kojima je on daleko više od običnog vojnika. Njegove odlike su snaga i zavidne borbene sposobnosti.

Elisha Amano je bivša genetičarka Režima koja je dezertirala. Radila je kao naučnica eksperimentišući sa ljudskim genomom kako bi iskorenila bolesti. Krajnji cilj je bilo pronalaženje panaceje (leka za sve bolesti) koji bi ujedno „izlečio“ i smrtnost, međutim Režim je želeo da to iskoristi u druge svrhe. Nakon što je uvidela zle namere Režima, pridružuje se otporu. Nju odlikuje brilijantni um i sve ono što je taj um izumeo, uključujući i pomenuto istraživanje koje će u mnogome pomoći borbi.

scivelation playstation 4

  • Kampanju je moguće preći samostalno ili u timu. Borba protiv Režima je efikasnija i zanimljivija kada su snage udružene.
  • Implanti i genomi koji su sastavni deo glavnog junaka i glavne junakinje su od ogromne koristi u borbi protiv Režima. Ali zbog njih se borba odvija i u njima samima, jer će se truditi da povrate ljudskost u sebi koju su zbog njih delimično izgubili.
  • Sposobnosti poput projektovanja holograma, gospodarenje vremena i puno, puno drugih su dostupni i junaku i junakinji, ali postoje i one koje su specijalne i posebne za njih pojedinačno.
  • Događaji naučno-fantastične priče su razbacani po Moskvi, Beču, Londonu, Pragu i Vitlejemu.
  • Otkrivanje noviteta i učenje u toku igre je njen sastavni deo, što je karakteristika RPG igara. Bogato osmišljena istorija je dodatan plus ovom naslovu.
  • Zvuk je još jedna stvar koja upotpunjuje atmosferu i biće bitan deo Scivelation-a.
  • Scene će sveukupno trajati više od jednog časa što će pomoći igraču da se saživi sa pričom.

Tačan datum izlaska nije najavljen, ali igra bi trebalo da bude gotova krajem 2014. godine. Po zvaničnim izjavama ovo više nije Xbox 360 i PlayStation 3 igra, već PC, Xbox One i PlayStation 4 naslov. Više o njoj čim procure nove informacije u javnost!

Tags: , , ,


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reši jednačinu:

Back to Top ↑