PS4 sony kupuje cloud gaming kompaniju

Published on May 30th, 2012 | by MagicMaster

0

Sony kupuje cloud gaming kompaniju

Prema navodima online magazina MCV, Sony je veoma blizu kupovini visokoprofilne cloud gaming kompanije! Najnovije informacije samo doprinose kredibilitetu podataka do kojih je dosao vg247, o kojima smo pisali u jednom od prethodnih članaka.

Ipak, za razliku od ranije informacije, da Sony priprema partnerstvo sa Gaikai-em ili OnLive-om, MCV veruje da će ova kompanija zapravo kupiti jednog od dva pomenuta, vodeća igrača u cloud gejming svetu. Prema njihovim izvorima, ugovor je “veoma blizu potpisivanja”!

Ovakav potez bi mogao da ima veoma značajan uticaj na buduće poslovanje svih sonijevih ogranaka, kako u sferi konzola tako i u ostalim segmentima. Iako je PS4 već uveliko u fazi razvoja, Sony po svemu sideći planira da uvede PlayStation igrački sadržaj i u domove ljudi koji tradicionalno nisu vlasnici konzola.

Još samo par dana nas deli do zvaničnih saopštenja i razjašnjenja ovog neobičnog spleta događaja. Čini se da cloud gejming revolucija uzima maha i da već sada predstavlja realnost, o čemu je malo ko mogao da sanja do pre samo par godina!


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reši jednačinu:

Back to Top ↑