PS4 The Evil Within

Published on April 20th, 2013 | by MagicMaster

0

The Evil Within – nova igra tvorca Resident Evil Serijala

Bethesda je predstavila prvi trailer za igru The Evil Within, novo delo Shinji Mikamija, čuvenog tvorca Resident Evil serijala i ujedno prvu igru njegovog Tango Gameworks studija.

The Evil Within je survival horror igra, u pravom smislu te reči, ranije poznata kao Project Zwei. Razvoj ovog naslova je počeo davne 2010. godine, a informacije o igri su do nedavno bile veoma oskudne. Izlazak igre je planiran za 2014. godinu, a najavljene platforme su: PlayStation 3, Xbox 360, PC i naravno, next gen “konzole”, iako je za sada službeno najavljen samo PlayStation 4.

Shinji Mikami obećava pravo horror iskustvo, na kakvo smo navikli kada su njegove igre u pitanjju. Podatak u koji ne želimo da poverujemo, jeste da je The Evil Within, zadnja igra na kojoj će raditi. Čak i da je ovo tačno, The Evil Within je najverovatnije začetnik novog serijala, koji će i posle Mikamijevog povlačenja, nastaviti da živi i najverovatnije, posle nekoliko iteracija, završiti kao i njegovo prethodno delo, Resident Evil.Tags: , , , , , , , , , ,


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reši jednačinu:

Back to Top ↑