PS4 no image

Published on February 21st, 2013 | by MagicMaster

0

The Witcher 3: Wild Hunt je i zvanično PlayStation 4 naslov

CD Projekt RED potvrdio je da će The Witcher 3: Wild Hunt izaći za PlayStation 4 u toku 2014. godine. Poljski razvojni studio izjavio je da će ovaj open-world RPG biti istovremeno dostupan na svim high-end konzolama.

Šef studija, Adam Badowski, izjavio je da su bili oduševljeni kada su pre nekoliko meseci bili pitani da budu jedni od developera koji će dobiti rani pristup novom hardveru, zajedno sa velikanima poput Bethesde, Electronic Artsa, Ubisofta, LucasArtsa i Activisiona, koji će među prvima dobiti mogućnost da rade na naslovima za PlayStationa 4.

Fanovima nisu smeli da otkriju ništa pre zvaničnog predstavljanja konzole, da bi nakon PlayStation Meetinga konačno odahnuli i potvrdili da The Witcher 3: Wild Hunt zaista dolazi na PlayStation 4.

Novi hardver pruža mogućnost da se stvori nešto veliko. Studio može da radi sa novom konzolom od samog starta, a to omogućuje da njihov RED Engine 3 pomeri grafičke granice onoga što PlayStation 4 može da prikaže. Konzola je pravo osveženje i otvara mogućnost za inovativna rešenja koja jedva čekaju da pokažu u igri.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reši jednačinu:

Back to Top ↑