PS4 no image

Published on March 5th, 2013 | by MagicMaster

1

Thief 4 za PlayStation 4 u stvari je samo Thief

GameInformer, popularni gejming magazin, objavio je sliku naslovne strane narednog broja, na kojoj se nalazi najava za novi Thief, nastavak poznatog stealth serijala. Igra ne sadrži broj četiri u naslovu, jer je studio Eidos Montreal, tvorac igre Deus Ex: Human Revolution, odlučio da napravi potpuni reboot serijala.

Thief će tokom 2014. godine izaći za PC, PlayStation 4 i “ostale konzole naredne generacije”. Objavljeni su i prvi detalji o priči. Popularni heroj Thief franšize Garett, vraća se u industrijsku metropolu, gotskog stila, poznatu samo kao “City” kako bi krađom došao do bogatstva. Nažalost, City potresaju socijalne tenzije i kuga, dok politički tiranin, poznatiji kao “Baron”, vodi glavnu reč. Kako bi preživeo, Garett će morati da dobro iskoristi sve mogućnosti koje mu pruža okolina.

Poslednja igra iz Thief franšize bila je Thief: Deadly Shadows, a izašla je još davne 2004. godine. Tokom prošle godine, počele su da kruže glasine kako će Thief 4 biti next-gen naslov i kako će preuzeti veliki deo gameplay elemenata iz igre Deus Ex: Human Revolution. Novi Thief je sada i zvanično potvrđen, a više detalja o igri saznaćemo u narednom broju GameInformera.
About the AuthorOne Response to Thief 4 za PlayStation 4 u stvari je samo Thief

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reši jednačinu:

Back to Top ↑