PS4 PlayStation 4 logo blue background

Published on March 11th, 2013 | by MagicMaster

0

Tvorci Dishonoreda oduševljeni količinom memorije koju poseduje PS4

Na PlayStation konfereciji, održanoj 20. februara, na kojoj je Sony napokon otkrio specifikacije PlayStationa 4, malo ko nije ostao impresioniran, posebno jednom stavkom, a to je količina super brze GDDR5 memorije. Ipak, čini se da je najveći entuzijazam pokazao Christophe Carrier, glavni dizajner igre Dishonored.

On je izjavio kako je količina memorije u konzolama oduvek ograničavala dizajnerski rad, kako su morali da izbacuju pojedine stvari iz igre, razdvajaju misije na delove, pa čak i da brišu određene NPC-e iz misija zato što nisu imali dovoljno memorije. Iz tog razloga, saznanje o čak 8 gigabajta ultra brze, unificirane GDDR5 memorije, ga posebno raduje. Dodao je da je brzina procesora nikada nije predstavljala problem, a da je jedino usko grlo sistema, konačno premošćeno.

Veliku dozu entuzijazma, pokazao je i Bakaba, glavni dizajner i pomoćni producent igre Dishonored. On je impresioniran društvenim aspektima Gaikaia na PS4 konzoli. Playstation 4 omogućava veoma lako snimanje i deljenje gameplay klipova, ali isto tako i posmatranje prijatelja dok igraju neku igru. Izjavio je da jedva čeka implementaciju pomenutih novih mogućnosti i svoje buduće igre.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reši jednačinu:

Back to Top ↑