PS3 ubisoft logo

Published on June 24th, 2013 | by MagicMaster

0

Ubisoft ove godine izbacuje čak osam igara!

Far Cry, Splinter Cell, Ghost Recon, Rainbow Six, Assassin’s Creed, Prince of Persia, to su neki od hit serijala ovog popularnog razvojnog i izdavačkog tima. Ubisoft trenutno pravi čak tri nove Assassin’s Creed igre od kojih jedna samo što nije stigla. Za ovu godinu su spremili, kao što naslov kaže, čak osam igara! Ne računajući PC ekskluzive, to uključuje:

Watch Dogs
Novi hit na koji su milioni odlepili. Od dana najave postao je prava senzacija i mnogi će upravo zbog nje otrčati do najbiže radnje po svoju PlayStation 4 kutiju na kojoj je užitak igranja najbolji.

Na Sony E3 konferenciji prikazan novi gameplay demo popularne igre Watch Dogs.

Assassin’s Creed IV: Black Flag
Biće PC, Wii U, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 i PlayStation 4 igra. Assassin’s Creed serijal ima istoriju dugu šest godina i računajući i ovu koja samo što nije stigla, isto toliko i igara. Ubisoft nikako ne dozvoljava fanovima da se užele ove franšize što naravno ima svoje dobre, ali i loše strane. Dobra stvar je što ne mora dugo da se čeka na nastavak, ali loša stvar je što zbog slabog proteka vremena novi naslov u mnogome previše liči na prethodne.

Splinter Cell: Blacklist
Koja neće biti igra nove generacije, već PlayStation 3, Xbox 360 i PC igra. Splinter Cell je takođe pretrpeo radikalne promene zahvaljujući kojima je postao popularniji široj publici, ali stariji fanovi su ostali razočarani. Sam Fisher, junak priče, je i sam pretrpeo brojne izmene. Dobio je nov glas, sposobnosti, ulogu i nove, drugačije zadatke u kojima je da ostane neprimećen više opcionalno.

South Park: The Stick of Truth
Bazirana je na South Park seriji tako da dalja pojašnjavanja nisu potrebna. Jedino ostaje da se kaže da izlazi pred sam kraj 2013. godine za PC, PS3 i Xbox 360.

Call of Juarez: Gunslinger
Nov naslov kaoubojske pucačine iz prvog lica, koja prati priču Silas Greaves-a. Ne postoji multiplayer, ali osim kampanje, tu je Arcade mod gde je neophodno savladati talase i talase neprijatelja, kao i Duel mod, gde se logično odvijaju kaubojski dueli. Već je u prodavnicama i možete je igrati na PlayStation 3, Xbox 360 konzoli, ali i na PC-ju.

Far Cry 3: Blood Dragon
Nema ko nije čuo za Far Cry. Ovo svakako nije nov deo i ne pripada originalnom serijalu, ali ima taj Far Cry duh, samo smešten u 80im godinama prošlog veka. Ne radi se ni o kakvoj ekspanziji, Blood Dragon je pucačina iz prvog lica koja može samostalno da se igra. Duhovite doskočice, retro-futuristička tematika, otvoren svet, prava akciona avantura. Uveliko je dostupna u prodavnicama, možete je igrati na Xbox 360 i PlayStation 3 konzoli, kao i PC-ju.

A na samom početku 2014. tu su i:

The Crew
Trkačka igra nove generacije za PC, Xbox One i PlayStation 4 konzolu. Očekuje se 20ak sati duga kampanja i otvoreni svet u kome su singleplayer i multiplayer spojeni u jedno. Radnja se odvija u SAD-u, a da bi se prešlo sa jedne na drugu stranu obale, u igri je potrebno i do 90 minuta vožnje!

Tom Clancy’s The Division

The Division - Ubisoft - UbiBlog

Ubisoft je i ovde išao na sigurno i napravio spoj dobrih stvari koje provereno prolaze. The Division dobija pohvale sa svih strana!

Tags: , , , , , , , , , ,


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reši jednačinu:

Back to Top ↑