Uslovi korišćenja

Dobrodošli na PS4Srbiju!

Uslovi korišćenja obuhvataju celokupan sadržaj sajta PS4Srbija.com. Samim pristupanjem sajtu smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog sajta isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

PS4Srbija.com je sajt namenjen boljoj informisanosti o novostima u svetu video igara i igračke industrije, kao i širenju igračke kulture i zajednice. Prvenstveno je namenjen igračima, ali i svima koji žele da saznaju nešto više o igrama na različitim platformama, kao i o samim platformama.

PS4Srbija.com ne podržava niti dozvoljava korišćenje sajta ili foruma za bilo kakve nezakonite aktivnosti.

PS4Srbija.com ima autorska prava na sve sadržaje, uključujući tekstualne, vizuelne (u smislu slika i video zapisa skladištenih na hosting serveru ili PS4Srbija YouTube kanalu) i audio materijale, baze podataka, programerski kod.

Dozvoljeno je korišćenje sadržaja ovog portala u drugim publikacijama jedino uz dozvolu administratora sajta i poštovanjem sledećih uslova:

Internet:
  • Dozvoljeno je preuzeti maksimalno prvih 160 karaktera iz teksta, kompletan naslov i jednu fotografiju, koja može biti prikazana u dimenzijama do 320×320 piksela.
  • Obavezno je vidljivo navođenje izvora (PS4Srbija.com) i kompletnog linka (URL) do preuzetog teksta, na početku ili kraju preuzetog teksta.
  • Navedeni link ka tekstu ne sme da sadrži “nofollow”!
Televizija/Radio:
  • Dozvoljeno je preuzeti celokupan tekst uz obavezno navođenje sajta PS4Srbija.com kao izvora informacija najmanje jednom u nekoj od prve dve rečenice.
  • Dozvoljeno je i preuzimanje fotografija uz obavezno navođenje sajta PS4Srbija.com kao izvora.
Štampana izdanja:
  • Dozvoljeno je preuzeti celokupan tekst uz obavezno navođenje sajta PS4Srbija.com kao izvora informacija najmanje jednom u nekoj od prve dve rečenice.
  • Dozvoljeno je i preuzimanje fotografija uz obavezno navođenje sajta PS4Srbija.com kao izvora.
NAPOMENA:
  • Svako nepoštovanje gore navedenih uslova, prilikom korišćenja materijala preuzetog sa ovog portala, smatraće se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskoj odgovornosti.
  • Korišćenje materijala sa sajta u komercijalne svrhe nije dozvoljeno.

Linkovi ka drugim internet stranicama, koje nisu u vlasništvu sajta PS4Srbija.com, navedeni su sa najboljom namerom. PS4Srbija.com ne prihvata nikakvu odgovornost što se tiče sadržaja van njenog domena, ka kojima ti linkovi vode. Takođe, PS4Srbija.com nije odgovorna za linkove koje korisnici navedu u svojim postovima na forumu i u komentarima sajta (niti za bilo kakvu štetu koja može nastati usled korišćenja linkova ka drugim sajtovima ili ka programima koje postave korisnici foruma ili koji su postavljeni u komentarima na sajtu).

PS4Srbija.com zadržava pravo izmene uslova korišćenja u bilo kom trenutku bez ikakve najave, a sa navedenim datumom poslednje izmene na ovoj stranici. Posetioci sajta su dužni da budu u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim uslovima.

PS4Srbija.com neće snositi nikakvu odgovornost za posledice nastale povodom izmene uslova korišćenja.

Uslovi korišćenja (PDF)


Back to Top ↑